Coulthard váratlan csapatnál látná szívesen Sainzot a következő évtől

Sainznak több csapatnál is esélye lehet a 2025-ös ülésre, például az Audinál, a Williamsnél, az Alpine-nál, és mostanában a Mercedes is újra szóba került, mivel Toto Wolff csapatfőnök jelezte, hogy továbbra is mérlegelik a lehetőségeiket.

coulthard_varatlan_csapatnal_latna_szivesen_sainzot_a_kovetkezo_evtol.png

A korábbi F1-es versenyző, David Coulthard azonban a Formula For Success podcastben egy olyan lehetőséget vetett fel, amiről eddig senki sem beszélt. Igaz, Sainz valószínűleg nem örülne ennek. Coulthard azt javasolja neki, hogy legyen a Ferrari tartalékversenyzője.

A Williams jelezte, hogy szívesen dolgoznának vele, az Audi pedig azt szeretné, ha Nico Hülkenberg csapattársa lenne, de szerintem Carlos számára jobb lenne, ha a Ferrarinál maradna. Mondhatná nekik, hogy a következő két évben tartalékversenyző akar lenni, mert nem hiszem, hogy Lewis három évig lesz a Ferrarinál.

Carlosnak két évig formában kell tartania magát, megszabadulva az F1 stresszétől, és amikor 32 éves lesz, visszatérhet a Lewis Hamilton és Charles Leclerc által vezetett Ferrarihoz – mondta Coulthard.

Lehet, hogy akkor lesz esélye a bajnoki címért harcolni. Ha az Alpine-hoz megy, lesz esélye világbajnoknak lenni a következő három évben?

Három év alatt világbajnokká válhat a Williamsszel?

Az Audival reális célkitűzés? Én nemmel válaszolnék ezekre a kérdésekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4818446179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása