Szinte biztos, hogy Pérez vagy Ricciardo elhagyja a Red Bullt........

A Red Bullnál öt versenyző is esélyes lehet a 2025-ös Formula–1-es ülésekre: Max Verstappen, Sergio Pérez, Cunoda Júki, Daniel Ricciardo és az RB-junior Liam Lawson. Helmut Marko, az osztrák csapat tanácsadója, a Kleine Zeitungnak adott interjújában ismét utalt arra, hogy változás várható a pilótafelállásban.

szinte_biztos_hogy_perez_vagy_ricciardo_elhagyja_a_red_bullt.png

„Szeptemberben fogjuk meghozni a döntést, de az biztos, hogy Liam Lawson jövőre az egyik autónkban fog versenyezni.”

Marko azonban nem részletezte, hogy a 22 éves új-zélandi a Red Bullnál vagy a Visa Cash App RB-nél (VCARB) fog-e versenyezni. Lawson már jelezte, hogy ha nem kap teljes munkaidős ülést, más lehetőségeket fog keresni.

Max Verstappen és Cunoda Júki ülése biztosnak tűnik, tehát Lawson a két alulteljesítő pilóta, Pérez vagy Ricciardo helyére kerülhet.

Lawson számára nem lenne ismeretlen az F1, mivel a tavalyi szezonban öt versenyen helyettesítette Ricciardót, aki kézsérülés miatt volt kénytelen kihagyni a futamokat.

Lawson teljesítménye akkor annyira lenyűgözte a csapatot, hogy Marko már akkor jelezte, hogy 2025-ben helyet kaphat valamelyik csapatnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3718475959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása