Verstappen éles kritikája a Red Bullnak: Szörnyeteggé tettük az autót

Max Verstappen a hatodik helyen végzett az Olasz Nagydíjon, amelyet a Ferrari váratlan győzelme zárt.

verstappen_eles_kritikaja_a_red_bullnak_szornyetegge_tettuk_az_autot.png

Már a verseny közben is világosan kifejezte véleményét, de a futam után még egyértelműbb üzenetet küldött a Red Bullnak - drasztikus változtatásokra van szükség  különben elfelejthetik az újabb világbajnoki címet.

Tavaly egy fantasztikus autónk volt, amely minden idők legdominánsabb versenygépe volt, de mostanra egy szörnyeteggé alakítottuk.

Most a csapatnak kell rengeteg módosítást végrehajtania rajta. Egy domináns autóból mindössze hat-nyolc hónap alatt vezethetetlen járművet csináltunk. Ez számomra rendkívül furcsa.

Teljesen át kell alakítani az autót.

Bár a versenynaptárban még mindig vannak olyan pályák, amelyek papíron a Red Bullnak kedvezhetnének – ilyen volt Monza is – Verstappen szerint ez már nem számít, mert ahogy ő fogalmazott - jelenleg egyik bajnokság sem reális számunkra.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3318483539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása