Brundle Az Aston Martin és Newey – Győzelem az Egyetlen Opció

Martin Brundle szerint hatalmas kudarc lenne, ha az Aston Martin nem tudna győzni a nagy szabályváltozások idején, annak ellenére, hogy Adrian Newey is a csapatnál van. A kommentátor úgy véli, ezzel a nyomással meg kell majd birkóznia a brit gyártónak.

brundle_az_aston_martin_es_newey_gyozelem_az_egyetlen_opcio.png

Adrian Newey eredményei lenyűgözőek, hiszen a Red Bullnál eltöltött idő alatt számos egyéni és konstruktőri bajnoki címet nyert, de korábban a Williams és a McLaren csapatait is feljuttatta a dobogó tetejére az elmúlt évtizedek során.

Emiatt Brundle arra a következtetésre jutott, hogy egy olyan zseniális tervezővel, mint Newey, minden csapat kötelessége bajnoki címet nyerni. Ha az Aston Martin ezt nem tudja megtenni, inkompetensnek tűnhetnek.

„Newey egyértelműen meghatározó figura a Forma-1-ben” – mondta Brundle a Sky Sportsnak, miután az Aston Martin bejelentette a Red Bulltól távozó szakember leigazolását.

„Zseni hírében áll a szakmában, és gyakran hozza magával a sikert. Ha Adrian a csapatodban van, szükséged van bizonyos erőforrásokra és irányításra, hogy kihozd a legjobbat a tehetségéből.”

2026-ban jelentős változások várhatók a Forma-1-ben, amikor az új szabályok életbe lépnek, amelyek jelentősen megváltoztatják az autók felépítését. Az Aston Martin akkor kezd majd szoros együttműködésbe a Hondával, így Brundle szerint Newey pont időben érkezett a brit csapathoz.

„Adrian szerint a 2026-os év a Forma-1 történetének legnagyobb változása lesz, mivel egyszerre módosul a futómű, az aerodinamika és a motorok. Ő az, akit ilyenkor a fedélzeten szeretnél tudni.”

„Ez komoly kihívás egy csapat számára, mert ha Adrian Newey a csapatodban van, és nem nyersz, akkor elpazaroltad a lehetőséget” – figyelmeztetett Brundle. „Ha győzöl, minden Newey érdeme lesz, így ez egy olyan kihívás, amit kezelniük kell.”

Eközben van egy versenyző a Forma-1-es mezőnyben, aki még tíz év távlatából sem érti, miért nem lett végül a Ferrari pilótája.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3218489827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása