Itt vannak az F1 2025-ös szezon előtti teszt hivatalos időpontja és helyszíne!

A várakozásoknak megfelelően nem változott a szezon előtti tesztek helyszíne, melyet két héttel a 2025-ös szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtt rendeznek meg.

itt_vannak_az_f1_2025-os_szezon_elotti_teszt_hivatalos_idopontja_es_helyszine.png

A sajtóinformációk alapján az elmúlt évekhez hasonlóan ismét Bahrein ad otthont a 2025-ös Forma-1-es szezon előtti teszteknek – erősítette meg az F1 egy hétfő délelőtti sajtóközleményben.

A háromnapos teszt február 26. és 28. között zajlik, tehát két héttel az Ausztrál Nagydíj előtt, amelyre március 14. és 16. között kerül sor.

A jövő évi versenynaptár jelentősen eltér az ideitől, ahogyan az korábban már kiderült. Az ausztrál szezonkezdés után Kína a második, Japán pedig a harmadik helyen szerepel, míg Bahreinben április elején rendezik a negyedik futamot.

A várakozások szerint a 2026-os szezon előtti teszt a jelentős szabályváltozások miatt már nem három, hanem hat napos lesz, és valószínűleg két részletben tartják majd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5918493104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása