Cunoda csalódottsága - A gyenge kezdés miatt nem szereztünk pontokat

Japán kiválóan kezdte az elmúlt hétvégét és úgy tűnt - hogy az RB komoly eséllyel az első tízben végezhet.

cunoda_csalodottsaga.png

Az időmérőn azonban némileg megváltozott a helyzet mivel Daniel Ricciardo már a Q1-ben kiesett, ami arra utalt hogy a csapat talán nem tud lépést tartani a többiekkel.

Cunoda ennek ellenére sikeresen bejutott a Q3-ba, ahol a Ferrarik gyenge teljesítménye miatt a nyolcadik helyet szerezte meg.

Ebből a pozícióból pedig jó esély kínálkozott arra  hogy a futam végén begyűjtsön egy-két pontot, ami a csapatnak már régóta nem sikerült.

A remény azonban gyakorlatilag már a verseny első méterein szertefoszlott mert több autó is megelőzte a japán versenyzőt.

A rajt frusztráló volt mert több autó is elment mellettem így fontos helyeket veszítettem.

Ezután megpróbáltuk minél tovább kihúzni az első szakaszt, de a közepes gumikon nem volt könnyű.

Valójában egy biztonsági autóra vártunk, ami nagy lehetőséget adott volna számunkra, de ez nem következett be mivel a verseny zökkenőmentesen zajlott.

Aztán a bokszkiállásnál lágy gumikat tettünk fel.

Az utolsó körök jobbak voltak és a tempót is jobbnak éreztem mint a közepes gumikon, de a rossz rajt volt a legnagyobb gond ami miatt nem tudtunk pontszerző helyre kerülni – magyarázta Cunoda.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr918499308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása