Fiatal Red Bull pilóta rivális autóban

Arvid Lindblad, a Red Bull utánpótlás-versenyzője lehetőséget kap egy rivális csapatnál tesztelni, ha megnyeri az Autosport 2024-es Év Fiatal Versenyzője díját.

fiatal_red_bull_pilota_rivalis_autoban.png

A Red Bull nagyra értékeli Lindbladot, aki az egyik legtehetségesebb versenyzőjüknek számít. A nemrég véget ért Formula 3-as szezonban a negyedik helyen végzett, három győzelmet aratva, köztük egy kettős győzelmet Silverstone-ban. Ez a teljesítmény biztosította számára a helyet a díj négy döntőse között.

A díj célja, hogy felkutassák és támogassák a legjobb brit tehetségeket, korábbi nyertesei között olyan nevek szerepelnek, mint Lando Norris, George Russell és David Coulthard. Lindblad mellett a további három jelölt Deagan Fairclough, aki megnyerte a brit F4 bajnokságot, Louis Sharp, a GB3 bajnokság éllovasa, valamint Freddie Slater, aki az olasz F4-ben vezet.

Továbbá lehetősége nyílik Silverstone-ban szimulátoros edzésre, valamint kipróbálhat egy régi Formula 2-es autót, egy LMP3-as gépet és egy Aston Martin Vantage GT3-at is.

Ami Lindblad számára különösen érdekes, hogy a győztes egy Aston Martin Forma-1-es autóval is tesztelhet. Ez nem lenne Lindblad első F1-es élménye, hiszen korábban Houstonban egy Red Bull RB8-cal szórakoztatta a közönséget egy bemutatón. A Red Bull 17 éves versenyzője jövőre a Campos Racing színeiben az F2-ben fog versenyezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr518521170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása