Mexikóban nagy bejelentésre készül Sergio Perez

Bár Sergio Perez szerződése 2024 végéig szól, a Red Bull második versenyzői ülése még mindig bizonytalan, mivel a mexikói pilóta jövője továbbra is kérdéses.

mexikoban_nagy_bejelentesre_keszul_sergio_perez.png

Saward információi alapján a Mexikói Nagydíjon jelenthetik be távozását.

A pletykák a Szingapúri Nagydíj paddockjában kezdtek terjedni. Noha Perez Bakuban jól kvalifikált, a Red Bull úgy tűnik, már meghozta a döntést, hogy nem folytatják együtt, és tervezik egy méltó búcsúztatás megszervezését.

Saward szerint az együttműködés befejezésének bejelentése Perez hazai versenye, a Mexikói Nagydíj előtt történhet meg, a cél pedig az, hogy a mexikói pilóta „puha” távozással búcsúzhasson, elkerülve a felmondás szó használatát.

Az újságíró hozzátette, hogy bár a Red Bullnak van saját pilótaakadémiája, még mindig nem világos, ki lesz Max Verstappen csapattársa a következő szezonban.

Ugyanakkor jelek mutatnak arra, hogy a csapat új tehetségek után kutat az alacsonyabb kategóriákban, és Saward még Franco Colapinto nevét is említette lehetséges jelöltként.

Ez felveti annak a lehetőségét is, amit Christian Horner korábban mondott: ostobaság lenne figyelmen kívül hagyni George Russellt a 2026-os évre, mivel a brit pilóta szerződése jövőre lejár.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke azonban cáfolta ezeket a pletykákat.

Saward azt is megjegyezte, hogy a Red Bull figyelemmel kíséri Oscar Piastrit is, aki meglepő eredményeket ért el a McLarennél, és célpont lehet, ha Perez távozása beigazolódik.

Érdemes megemlíteni, hogy Piastri menedzsere, Mark Webber szoros kapcsolatban áll a Red Bull csapattal Milton Keynes-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6118598610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása