Verstappen csapattársa más lesz mint Pérez

Az adott interjújában ismertette az osztrák csapat 2025-re vonatkozó terveit.

verstappen_csapattarsa_mas_lesz_mint_perez.png

Szerinte Max Verstappen újra világbajnok lehet, de már nem Sergio Pérez csapattársaként, hanem  ideális esetben egy junior versenyzővel a saját juniorprogramunkból.

De ki is lehet ez a junior? Marko szerint a jelenleg gyengén teljesítő, 34 éves mexikói mellett a Red Bull testvércsapatánál, a Visa Cash App RB-nél (VCARB) versenyző Cunoda Júki, a Daniel Ricciardót helyettesítő Liam Lawson, és az F2-ben a bajnoki címért küzdő Isack Hadjar is a kiértékelés része lesz vagyis komoly eséllyel pályázhatnak Verstappen csapattársának posztjára.

Marko az F1 négyhetes őszi szünetében már többször is utalt Pérez lehetséges távozására, még annak ellenére is, hogy a mexikói júniusban új, 1+1 éves szerződést kötött a Red Bull-lal, amely 2025 végéig biztosítja a helyét  míg 2026-ra opciós a maradása.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9418708146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása