Verstappen és csapata győzteseként zárult a 24 órás virtuális verseny.

A Forma-1 háromszoros világbajnoka, Max Verstappen, és csapattársai, Ole Steinbraten és Gianni Vecchio, idén megnyerték az iRacing daytonai 24 órás verseny GTD-osztályát.

Verstappen vezette győzelemre a Team Redline 69-es számú autóját (bár a közvetítésen 4-es számmal szerepelt) az iRacing daytonai 24 órás versenyén. Az autójuk éjjel vette át a vezetést, és bár majdnem ütköztek egy másik versenyzővel, a hármas végül az első helyre hozta be a Mercedes-AMG virtuális mását.

A Team Redline további örömre szert tett, mivel a 70-es számú autójuk ugyanebben az osztályban a harmadik helyen végzett. A GTP osztályban viszont nem tudtak győzni; ott a Williams esport-csapata szerezte meg az első helyet, míg az LMP2-es osztályban a WSR Esports diadalmaskodott.

A háromszoros világbajnoknak azonban nem marad sokáig pihenésre ideje, mivel a következő héten a Real Racers Never Quit nevű bajnokságban visszatér a Formula 3-ba. Silverstone-ban ilyen típusú gépekkel versenyez majd, majd tovább folytatja a Mugellóban virtuálisan egy F4-es versenyautóban. Verstappennek be kell érnie ezzel a szórakozással, mivel szerződése tiltja a "veszélyes" hobbi tevékenységeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr918308391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása