A Leclerc szerződéshosszabbítását az olasz média így értékelte: "A Scuderia szívét képviseli a szív."

A Ferrari csapata csütörtök délután hivatalosan bejelentette, hogy Charles Leclerc ismét hosszú távra kötelezte el magát Maranellóban. Ugyan a pontos időtartamról nincs információ, az olasz média mégis örömmel fogadta a hírt.

az_olasz_media_igy_kommentalta_leclerc.png

A Gazzetta dello Sport a következőképpen fogalmazott: Charles Leclerc és a Ferrari szerelemmel teli korszaka tovább folytatódik. Leclerc meghosszabbította szerződését a Scuderia csapatával, és ezzel hűségét továbbra is gyerekkori kedveséhez tartja.  A lap szerint ez a döntés azt mutatja, hogy a monacói teljes mértékben megbízik Frederic Vasseur vezetésében.

Leclerc úgy döntött, hogy teljes mértékben támogatja Vasseur terveit. Bár eddig kihívásokkal teli évei voltak a Ferrarinál, Leclerc nem számított ilyen magas és alacsony pontokra.

A Corriere della Sera említést tesz Carlos Sainzról is, aki még vár az új szerződésére. „Míg Leclerc aláírta új, hosszú távra szóló megállapodását, Sainznak még türelemre van szüksége. 

Ez rávilágít a Ferrarin belüli hierarchiára. Bár már hosszú ideje beszélnek a meghosszabbításról, az még várat magára. A Ferrari dolgozik Sainz új szerződésén, de néhány akadály még leküzdésre vár.

A lap azt is felveti, hogy Leclerc valószínűleg további négy évre kötelezte el magát a vörösökkel, bár ez még nem hivatalos információ. A fizetése emelkedni fog, de nem éri el Lewis Hamilton és Max Verstappen szintjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5218311965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása