Alonso _Csodálatos volt megfigyelni az elhivatottságát.

Fernando Alonso ismét kifejezte, hogy szoros kapcsolatot ápol csapatával, és elismeréssel szól Lance Stroll felé, amiért sikerült túljutnia a nehézségeken.

alonzo.png

Az Aston Martin lehet az egyik meglepetés csapat a 2024-es szezonban, mivel a tavalyi kiváló szezonzárás után ingadozó teljesítményt mutattak be, így nehéz megjósolni, mire számíthatunk tőlük idén.

Alonso és Krack többször is nyilatkozták, hogy tanultak a hibáikból, és pontosan ismerik azok okát, amelyek miatt fejlesztéseik nem váltak be. Ezért arra számíthatunk, hogy most sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtanak, különösen figyelembe véve, hogy Alonso már a második évét kezdi az Aston Martinnál.

Úgy gondolom, rendkívüli a kapcsolatunk, különösen, ha összehasonlítom más csapatokkal, ahol dolgoztam, és azokkal, amelyeket a jelenlegi paddockban ismerek nyilatkozta Alonso a Formula1.com-nak.

Igyekszünk biztosítani, hogy mindenki azon az úton haladjon, és nyitottan osztunk meg mindent egymással hangsúlyozta, hogy a csapatban nincs titkolózás, még akkor sem, ha valami, például egy fejlesztés, nem sikerül a tervek szerint.

Lenyűgöző volt figyelni az elkötelezettségét és motivációját a magas- és mélypontokon egyaránt fejezte be gondolatait Alonso, különösen utalva Stroll csuklótörésére és az év közepén tapasztalt nehézségeire.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6818313573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása