Alonso utalt arra, hogy továbbra is az Astonnál lesz 2025-ben.

Fernando Alonso határozottan kifejezte szándékát, hogy 2025-ig hűséges marad az Aston Martinnál, mivel jelenleg sokkal inkább élvezi a versenyzést, mint karrierje kezdetén tette.

alonso_utalt_arra_hogy_tovabbra_is_az_astonnal_lesz_2025-ben.png

Az elköteleződése és elégedettsége a jelenlegi csapatával egyértelmű, és a spanyol pilóta számára kifejezetten kielégítő a jelenlegi helyzet.

Fernando Alonso lenyűgöző, ugyanakkor rendkívül hosszú Forma-1-es pályafutása során számos kihívással nézett szembe. 2024-ben immár második évét tölti az Aston Martin versenyzőjeként, egy csapatban Lawrence Stroll vezetésével.

A spanyol versenyző sikerei pedig sokakat megleptek, különös tekintettel arra, hogy korábban kevesen várták ilyen magasra emelkedését a csapatban.

Alonso 2023-ban nyolc dobogós helyezést ért el, ami egyben a bajnoki pontverseny negyedik helyére repítette. Ez a teljesítmény egyértelműen bebizonyította, hogy 40 felett is lehet kiemelkedő eredményeket elérni a motorsport csúcsán.

Fernando Alonso tehát nem csupán a jelenlegi szezonra összpontosít, hanem már most készül a 2025-ös év kihívásaira is.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5718318087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása