Leclerc megkapta Alonso versenyszámát, amit kívánt.

Arthur Leclerc életének fontos pillanatában Fernando Alonso versenyszámával hajthatott körbe egy Forma-1-es Ferrarival, ami örökké emlékezetes marad számára.charles.png

A hétfői nap kiemelkedő volt a Ferrari fiatal tehetségei számára, mivel többen lehetőséget kaptak a Ferrari egy korábbi modelljének vezetésére.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Charles Leclerc testvére, Arthur Leclerc is csatlakozott a Maranellóiak csapatához, miután korábban a Forma-2-ben versenyzett.Arthur Leclerc számára a Forma-1-es versenyzés esélye talán végleg elszállt, ugyanakkor a Ferrari csapatában más motorsport sorozatokban még jelentős sikereket érhet el. Ezen a teszten pedig nagy álma vált valóra, amikor vezethetett egy Forma-1-es autót.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7618318081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása