Ricciardo célja, hogy örömöt hozzon Marko arcára!

Daniel Ricciardo beszélt arról, hogy bár Helmut Marko nem határozott meg pontos célokat számára, mégis tudja, hogy mit kell tennie: mosolyt kell csalnia a Red Bull főtanácsadójának az arcára.

Ausztrál pilótának fontos lehet idén bizonyítania, hogy a Red Bullnál is megbecsülik őt Max Verstappen csapattársaként.

Mikor megkérdezték Ricciardótól, hogy kitűzött-e magának célokat Helmut Marko, a főtanácsadó részéről, Ricciardo úgy válaszolt, hogy erre nincs szükség.ricciardo_celja_hogy_oromot_hozzon_marko_arcara.png

„Ismerem Helmutot, így nincs szükségem arra, hogy bármit is mondjon. Tudom, mi a cél, és hogy mik az elvárások. Még csak néhány versenyt teljesítettem, ezért azt hiszem, beszélhetek Mexikóról. Meg vagyok győződve róla, hogy Helmut tudja, mire vagyok képes, és még azon a hétvégén is úgy éreztem, hogy nem mondott sok mindent.”

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5518322719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása