Mike Krack: Tervezünk Alonsóval 2025-re...

Mike Krack határozottan kijelentette, hogy Fernando Alonso jövője fényesen ragyog az Alpine csapatában, és biztosan vele folytatják a Forma-1-ben 2025 után is.

mike_krack_tervezunk_alonsoval_2025.png

Fernando Alonso jövője egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, különösen miután meglepetésként bejelentette, hogy az Alpine-tól az Aston Martinhoz távozik 2022-ben. Most pedig még az is felmerült, hogy esetleg a Mercedeshez léphet át.

Lewis Hamilton már kihirdette, hogy 2025-től a Ferrari csapatában versenyez majd, és a Mercedes már aktívan keresi a potenciális utódját, akit Toto Wolff szerint akár merész választás is lehet. A pletykák azonnal összefűződtek Alonso és a Mercedes körül, amihez Briatore és Wolff közös fotója is hozzájárul.

Az Aston Martin érthető okokból ragaszkodik a spanyol bajnokhoz, aki tavaly nyolc dobogós helyezést ért el. Mike Krack csapatvezető szerint Alonso igazán otthonosan érzi magát az alakulatban, ezért nincs okuk a váltásra.

„Úgy tűnik, hogy az őrült szezon sokkal korábban elkezdődött, mint ahogy gondoltuk” – utalt Krack a Motorsportweek.com-nak Hamilton váratlan bejelentésére, miszerint 2025-ben a Ferrari csapatánál folytatja a pályafutását.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5118324767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása