A McLaren pilótái nem voltak meglepve az MCL38-as autóval való első körök után, így értékelték azt.

A McLaren új Forma-1-es autója nem tűnik rossznak kinézetében, ám kérdés, milyen teljesítményre lesz képes a versenypályán. Lando Norris és Oscar Piastri, miután múlt héten kipróbálhatták az autót, megosztották véleményüket.

a_mclaren_pilotai_nem_voltak_meglepve_az_mcl38-as_autoval.png

A két versenyzőnek nem volt könnyű dolga, ahogy másoknak sem, akik múlt héten Silverstone-ban vették fel a ritmust, mivel aznapok esős időjárással jártak. Norris ezért nem tudott egyértelmű véleményt formálni:

Nehéz megítélni, mivel nedves volt a pálya, nem lehetett sok kört teljesíteni ilyenkor, ráadásul más gumikat is használtunk, mint amelyeket végül alkalmazni fogunk.

Ezért nehéz lenne őket összehasonlítani, mert túl nagyok az eltérések.

A lényeg azonban az, hogy amikor beültem az autóba, kellemesen éreztem magam. Nem értek meglepetés, vagy hasonló érzések. Tehát kényelmes volt és néhány területen jól lehetett kipróbálni a határokat, de őszintén szólva, ennél többet nem mondhatnék.

Mindkettő jól érződött, de egészen más érzés az, amikor először vezetsz Bahreinben, sok mindentől függ, az időjárástól, a körülményektől és hasonlóktól. Tehát meg kell várni, amíg Bahreinben vagyunk, hogy megállapítsuk, történt-e előrelépés az előző évihez képest.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr418330341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása