A Mercedes csapata úgy érzi, hogy még nem érték el azt a pozíciót.

Lewis Hamilton beismeri, hogy jelenleg a Mercedes még nem teljesít olyan jól az idei autójával, mint szeretnének, annak ellenére, hogy összességében biztató volt a Bahreinben végzett teszt.

a_mercedes_csapata_ugy_erzi_hogy_meg_nem_ertek_el_azt_a_poziciot.png

A német gyártó komoly átalakításokon esett át az idei szezonra, hogy megoldja a legfontosabb problémákat.

Habár a W15 korai tesztjei azt mutatják, hogy a csapatnak sikerült megszabadulnia sok korábbi problémától, beleértve a hátsó rész "rosszindulatát" is, Hamilton szerint még mindig nem érték el a megfelelő tempót.

Tudjuk, hogy még sok munka áll előttünk, és még nem vagyunk ott, ahol lenni szeretnénk. Természetesen már a teszt előtt is sejtettük, hogy ez lesz a helyzet. Viszont rendelkezünk egy kiváló alappal, amire támaszkodhatunk.

Most el fogunk vonulni, és keményen fogunk dolgozni a következő napokban az összes tesztadat átvizsgálásán. Nagyon izgatott vagyok a jövő héten kezdődő szezon miatt, és jó állapotban vagyunk a rajthoz.

Hamilton csapattársa, George Russell közben azt mondta, hogy nincs kétségük afelől, hogy továbbra is a Red Bull az élen, de úgy érzi, hogy saját csapata sokkal jobb helyzetben van, mint egy évvel ezelőtt.

"Az autó könnyen kezelhető, és az adatok megegyeznek a korábban látott szimulátoros eredményekkel. Nagyon jó alapokra építhetünk."

Tisztában vagyunk azzal, hogy még sok időt lehet nyerni. Már a teszt előtt is tudtuk, hogy ez a helyzet, és a Red Bull ismét nagyon erősnek tűnik.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint egy évvel ezelőtt. A Brackley-ben és Brixworth-ben dolgozó csapat remek munkát végzett azzal, hogy ebbe a helyzetbe hozott minket, és olyan autót adott, amely előrelépést jelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5018338031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása