Max Verstappen nagyon elégedett volt a "rendkívül pozitív" teszt eredményeivel.

A Red Bull háromszoros világbajnoka, Max Verstappen jó hangulatban fejezte be a bahreini előszezoni tesztet, és ez teljesen érthető, hiszen a csapat teljesítette a kitűzött célokat, és nem zavarja őket, hogy nem ők érték el a legjobb időeredményt.

max_verstappen_red_bull.png

A tegnapi technikai problémák és a tervezés módosítása miatt pénteken Verstappen is vezethetett a Red Bull-nál, bár eredetileg más volt a terv.

Mindenesetre, amíg már így alakult, a holland pilóta kihasználta az időt, és 66 kört teljesített, ami a negyedik leggyorsabb eredményt hozta a tabellán.

Az elégedett végső nyilatkozata aggodalomra adhat okot a többi csapatnak: "Ma azt terveztük, hogy nem a leggyorsabb köridőre koncentrálunk.

Fontosabb volt hosszabb etapokat futni, hogy jobban megismerjük az autót. Úgy érzem, ez a program nagyon pozitív eredményeket hozott."

Teljesen elégedett vagyok az autóval és a teljesítményével. Amikor eljön a versenyhétvége, mindent az alkalmazkodásról és a finomhangolásról fog szólni az adott körülményekhez.

Sokan már most azt latolgatják, hogy a Red Bull idén ismét dominálhat, tekintve tavalyi eredményeiket és a teszten mutatott formájukat. De mi a véleménye erről Verstappennek?

Nem igazán foglalkozom ezzel. Csak arra koncentrálok, hogy mi csinálunk.

Mindig van még hova fejlődni, de úgy érzem, nagyon pozitív tesztet hajtottunk végre, és sokat tanultunk azokból a változtatásokból, amiket az autón végeztünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mit akarunk elérni a következő hétre, és erre fogunk összpontosítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1618338029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása