Áprilisban már Verstappen és a Red Bull csapata is hazavihet egy kiemelkedő díjat.

A holland pilóta lenyűgöző dominanciát mutatott tavaly, amikor a 22 versenyből 19-et megnyert, így harmadszor is világbajnok lett. Ez meghaladta a saját 2022-es győzelmi rekordját.

aprilisban_mar_verstappen_es_a_red_bull_csapata_is_hazavihet_egy_kiemelkedo_dijat.png

Verstappen korábban már egyszer elnyerte az év sportolója díjat a Laureus-gálán 2022-ben, és most is jó esélyei vannak rá.

Ugyanakkor szembe kell néznie kemény ellenfelekkel, mint például Novak Djokovic teniszező, Mondo Duplantis svéd magasugró, a Manchester City sztárja, Erling Haaland, Noah Lyles sprinter és Lionel Messi is.

Nem meglepő, hogy a Red Bull csapatát is jelölték a csapatok kategóriájában, akik lenyűgöző autót építettek, és 21 versenyt nyertek meg a 22-ből. Azonban az F1-től eltérően itt nem garantált a sikerük.

A német férfi kosárlabda-válogatott, a spanyol női focicsapat, akik világbajnokok lettek, a dél-afrikai rögbisek, a Manchester City és az európai golfcsapat, akik a Ryder-kupán indulnak, mind versenytársai lesznek a bikák számára a Laureus-díjért. Az átadó ünnepséget április 22-én Madridban rendezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6618340111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása