Alonso meglepődött, hogy ennyire versenyképesek voltak.

Fernando Alonso hatodikként zárta a Bahreini Nagydíj időmérő edzését, ám mégis elégedetten beszélt az eredményről, mivel nem számított arra, hogy ilyen szorosan küzdhet majd a Ferrarik és a Mercedesek ellen.

alonso_1.png

Az előzetesen óvatos elvárásokhoz képest Alonso örömmel állapította meg, hogy az egykörös tempójuk jobb lett a vártnál. Extrém boldog vagyok.

Kellemes meglepetés volt, hogy ennyire versenyképesek vagyunk, mert a téli tesztet követően voltak bizonytalanságok az egykörös sebességet illetően.

Már a szabadedzéseken is erősebbnek éreztem az autót, de a végső sorrend csak az időmérőn derül ki. Óvatosan mentünk bele a kvalifikációba, de aztán kiderült, hogy valójában nem is vagyunk olyan rosszak. Ott vagyunk a többiekkel.

 Az igazi próba holnap következik a versenyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8518343609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása