A következő hetekben Carlos Sainz menedzsere további változásokra számít

Még mindig nem világos, hogy Carlos Sainz hol folytatja a versenyzést a következő szezontól kezdve, miután már februárban eldőlt, hogy a Ferrari nem tarthatja meg őt Lewis Hamilton érkezése miatt.

a_kovetkezo_hetekben_carlos_sainz_menedzsere_tovabbi_valtozasokra_szamit.png

Azonban úgy tűnik, hogy több csapat is esélyes arra, hogy felvegye a spanyol versenyzőt.

Ezt erősítette meg Sainz menedzsere, Carlos Onoro is, aki szerint még mindig zajlik a versenyfutás a csapatok között, és a Forma-1-ben sok mozgolódás tapasztalható.

Jelenleg egy érdekes időszak zajlik. Az utóbbi időben a pilótapiac mindenhol mozgalmas volt, és úgy gondolom, hogy a következő hetekben további változásokat fogunk látni. Mindenesetre egyelőre folytatódik a csapatok közötti mozgás - mondta Onoro.

Amikor Onorót arról faggatták, hogy várható-e valamilyen bejelentés a jövő heti Miami Nagydíj előtt, határozottan közölte.

Nem, nem, nem! Kérlek, nyugodtan aludj az elkövetkező időszakban a két verseny között!

Nem várhatóak nagy hírek, legalábbis nem tőlünk. Még mindig részt veszünk a játékban, majd meglátjuk, mi lesz - válaszolta.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7518389077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása