Alonso bírálja a Mercedes-t

Fernando Alonso jövője jelenleg bizonytalan a Formula-1-ben, mivel a 2024-es szezon végén lejár a szerződése az Aston Martinnál. Habár a jelenlegi csapat szeretné megtartani, gyakoriak a pletykák más elit csapatokkal kapcsolatban is, különösen a Mercedesével.

alonso_biralja_a_mercedes-t.png

Alonso azonban hangsúlyozza, hogy először neki kell eldöntenie, hogy egyáltalán továbbra is az F1-ben szeretne-e versenyezni.

Amikor a Japán Nagydíj után megkérdezték, hogy a vasárnapi hatodik helye befolyásolja-e döntését, így válaszolt: „Fantasztikusan éreztem magam, ami inspirál ahhoz, hogy folytassam a versenyzést.

Ez volt az egyik legjobb hétvégém, mégis 44 másodperccel a győztes mögött végeztem, tehát nem annyira vonzó ez így. Majd meglátjuk” – mondta a Sky F1 riporterek előtt a kétszeres F1-es világbajnok.

Arra a kérdésre, hogy jobban élvezné-e, ha egy erősebb csapatnál versenyezhetne-e, és fel fogja-e hívni esetleg Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke, Alonso csípősen, de vidáman megjegyezte a rivális csapatnak: „Ez egy nagyon érdekes kérdés! De a Mercedes mögöttünk végzett, tehát nem annyira csábító a helyzet!”

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4818376355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása