Az Audi egyik versenyzőjének kiléte már ismert

A német Sport1.de, a német Sky és a RacingNews365 egyaránt információi szerint az Audi ajánlatot tett Hülkenbergnek, és úgy tűnik, hogy a Haas versenyzője hamarosan aláírja a szerződést, amelynek értelmében már jövőre csapatot vált, és a Sauberhez kerül.

az_audi_egyik_versenyzojenek_kilete_mar_ismert.png

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, mindenki próbálja titokban tartani a háttérben zajló eseményeket.

A Sport1 szerint azonban május végéig megérkezhet a hivatalos bejelentés. Egyes források szerint Hülkenberg már idén át szeretett volna igazolni a Sauberhez, de a Haas nem engedte meg neki.

Ha pedig hihetünk a pletykáknak, az Audi valóban komolyan fontolóra veszi Hülkenberg szerződtetését.

Hároméves megállapodást kínálnak a német versenyzőnek, aki idén eddig remekül teljesített, hiszen az első öt futamból háromszor is pontot szerzett.

Hülkenberg honfitársa, Nico Rosberg is úgy véli, hogy az említett páros jól passzolna egymáshoz: „Nicónak rengeteg tapasztalata van, gyors és könnyen elérhető a piacon. A többi topcsapat nem értékeli olyan nagyra a Haasnál nyújtott teljesítményét, így nem is fogják őt szerződtetni.

Ezért az Audinak most meg kell ragadnia az alkalmat. Ez mindkét fél számára ideális lenne.”

Ami pedig a másik versenyző kilétét illeti, már régóta nem meglepetés, hogy az Audi Carlos Sainzot szeretné, de a spanyol állítólag még hezitál, ezért május közepéig kapott időt arra, hogy meghozza döntését.

A karikások eközben más forgatókönyvekre is felkészülnek, és hajlandóak beszélni az Alpine versenyzőivel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr918389891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása