Leclerc Az Egyetlen Fecske és a Szivárvány Spektruma

Ahogy előre láthattuk, a tavaszi időjárás és a suzukai pálya nem túl kímélő aszfaltja miatt igen változatos stratégiák alakultak ki a vasárnapi Japán Nagydíjon.

leclerc_az_egyetlen_fecske_es_a_szivarvany_spektruma.png

A győztes taktika két kerékcserén alapuló közepes-kemény kombinációban volt sikeres: a dobogósok, Max Verstappen, Sergio Perez és Carlos Sainz mind ezt választották.

Charles Leclerc a negyedik helyen végzett, egyetlen kiállással teljesítette a 53 körös versenyt, ami egyedülálló volt a mezőnyben.

A monacói a nyolcadik helyről indult és a közepes-kemény taktikát választotta, ami azt mutatja, hogy idén a Ferrari előrelépett a gumikezelés terén.

Másik végletet képviseltek Lance Stroll és Logan Sargeant, akik háromszor cseréltek abroncsot - bár Sargeant esetében az utolsó kerékcsere kényszerű volt a sóderágyba történő látogatás miatt.

A gumiválasztás változatosságát jól mutatja, hogy több versenyző is mindhárom keveréket használta a versenyen, ahogy azt a Pirelli által közölt grafika is mutatja. Fernando Alonso volt a legjobb közülük, a hatodik helyen ért célba az Aston Martinnal.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8218376365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása