Verstappen, Hamilton és Schumacher is bekerült a Time magazin TOP100-as .....

Lehet, hogy nem meglepő, hogy a Time magazin felvette a Red Bull háromszoros bajnokát a 2023-as év 100 legbefolyásosabb személyisége közé, miután a holland versenyző tavaly lenyűgöző dominanciával 19 futamgyőzelmet szerzett, és a sportág csúcsára emelkedett.

verstappen_hamilton_es_schumacher_is_bekerult_a_time_magazin_top100-as.png

Érthető okokból Verstappen hihetetlen teljesítménye miatt az elmúlt években jelentősen megnőtt a ismertsége, és a Time döntése révén ő lett a harmadik Forma-1-es pilóta a történelemben, aki felkerült erre a különleges listára, Michael Schumacher (2005) és Lewis Hamilton (2020) után.

Hadd fogalmazzak így: nem az volt az álmom gyerekként, hogy bekerüljek abba a TOP100-ba – mondta Verstappen a Time-nak adott interjúban a listára kerüléssel kapcsolatban, miközben szerényen fogadta a hírt.

Úgy érzem, egy kicsit automatikusan felkerültem a sportom és a nézettségem miatt. De nem azon gondolkodom, hogy ott vagyok-e a listán, amikor felébredek. Miért ébredek fel? A versenyzésért. Ezért kelek reggelente.

Verstappen továbbra is szoros kapcsolatot ápol a versenymérnökével, Gianpiero Lambiase-val, akivel már számos emlékezetes beszélgetést folytattak a futamok során, de a holland Helmut Markóval is naponta tartja a kapcsolatot, bár más módon.

A versenymérnökkel leginkább WhatsAppon beszélek. Gyakran csevegünk, különösen az autóról vagy a szimulátorról. Helmut viszont nem szeret írni, inkább telefonál. És nem mindig csak a Forma-1-ről beszélgetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9818389893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása