Hülkenberg Kínában felállított egy rossz F1-es rekordot

A múlt hétvégi kínai verseny volt a Haas versenyzőjének 208. F1-es futama, és mivel eddig még nem sikerült dobogóra állnia, így természetesen futamgyőzelme sincs.

hulkenberg_kinaban_felallitott_egy_rossz_f1-es_rekordot.png

A legtöbb futamot lefutó pilóta pódium nélküli rekordját már jó ideje Hülkenberg tartja, most pedig beállított egy 30 éves másikat.

Kínában Andrea de Cesarisszal együtt ő lett az a versenyző, aki a legtöbb F1-es versenyen indult anélkül, hogy felállhatott volna a pódium legfelső fokára.

De Cesaris neve már 30 éve szerepel az említett listán, most viszont már nem ő az egyetlen.

Ha pedig Hülkenberg Miamiban sem ér el győzelmet, amire lássuk be, rendkívül minimális az esély, akkor a német sajnos ezen a listán is az élre fog kerülni.

Mindez persze aligha csak az ő hibája, hiszen ahogy mondtuk, karrierje során igazából egyszer sem ült olyan autóban, amely képes lett volna futamot nyerni, önerőből legalábbis semmiképp sem.

Mindettől függetlenül Hülkenbergnek erős hétvégéje volt Sanghajban, hiszen ismét pontot tudott szerezni a Haasnak a tizedik helyével, és az amerikai csapat így egy picivel közelebb került az RB-hez a konstruktőri tabellán.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8218389907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása