Norris és Brown még egy megállapodást kötött

Daniel Ricciardo első évében a McLaren csapatánál Monzában aratott győzelme után Zak Brown, a McLarennél dolgozó vezető, egy tetoválóművészhez ment, mivel a verseny előtt fogadást kötött.

norris_es_brown_meg_egy_megallapodast_kotott.png

Lando Norris sem maradt le, és miután megszerezte élete első Forma-1-es futamgyőzelmét, még magasabbra tette a tétet. Most már a világbajnoki címet célozta meg, és ha sikerül neki, nagy ajándékban részesül majd.

Norris elárulta a BBC Radio 1-nek adott interjújában, hogy újabb üzletet kötöttek, de ezúttal a bajnoki cím megszerzéséről van szó.

Bár nem árulta el pontosan, hogy mi vár rá, ha sikerül elérnie ezt a célt, de azt mondta, hogy egy autóval kapcsolatos, ami nem a McLaren csapathoz köthető.

Norris megerősítette, hogy ez az autó az álmai egyik része, de részleteket nem árult el, mivel az összeférhetetlenség miatt nem teheti. Mindenesetre biztos benne, hogy meg fogja nyerni ezt az autót.

Norris kijelentette, hogy a következő bajnokságban is fogadást kötöttek, és nem csak a győzelem számít, hanem az is, hogy megkapja az autót. Biztos abban, hogy ez meg fog történni.

Eközben Zak Brown azt mondta, hogy Norris azonos feltételek mellett képes lenne legyőzni Max Verstappent, de emiatt feszült lenne a hangulat a csapatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4818404349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása