Zhou nyitott arra, hogy visszatérjen az Alpine csapatához

Továbbra is kérdéses, ki foglalhatja el a Sauber egyetlen szabad ülését, mivel Nico Hülkenberg már csatlakozott a csapathoz.

zhou_nyitott_arra_hogy_visszaterjen_az_alpine_csapatahoz.png

Az Audi 2026-os érkezésével nagy lehetőség nyílik annak, aki megkapja ezt az ülést, ami természetesen Csou-t is foglalkoztatja.

„Úgy gondolom, hogy a másik [Sauber] ülés még mindig szabad, szóval még mindig van esélyünk” – mondta a kínai versenyző, aki szívesen maradna jelenlegi csapatánál a következő években.

Mint ismert, Csou korábban az Alpine junior versenyzője volt, a franciák támogatták pályafutását, és ő nagy hálával tartozik mind Alonsónak, mind egykori csapatának. Az sem kizárt, hogy 2025-ben ismét együtt dolgoznak majd.

„Az Alpine-nal mindig is nagyon jó kapcsolatom volt, mert tényleg segítettek abban, hogy esélyhez jussak a Forma-1-ben” – nyilatkozta Csou a Motorsportweek.com-nak, utalva arra, hogy visszatérhet a francia csapathoz.

„Nagyon hálás vagyok, hogy akkoriban csatlakozhattam az Alfa Romeóhoz és a Sauberhez, és megkaptam a lehetőséget. Most nyitott vagyok más csapatokkal való tárgyalásokra is.”

Csou biztos benne, hogy nem akar visszalépni a karrierjében, így elképzelhetetlennek tartja, hogy Mick Schumacherhez hasonló lépést tegyen, ha nem marad helye a rajtrácson.

„Nem akarok tartalék lenni, nem akarok egy évet kihagyni. Nem hiszem, hogy karrierem ezen szakaszában jó ötlet lenne egy évet kihagyni, mert a Forma-1-ben nehéz visszatérni, ha az ember egy évet kihagy.”

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1418432111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása