Kvjat örömmel mondana igent egy olyan lehetőségre a Forma-1-ben.

A korábbi Forma-1-es versenyző, Danyiil Kvjat kifejezte, hogy nyitott lenne a visszatérésre a motorsport csúcsára, még három év kihagyás után is. Ugyan tisztában van azzal, hogy ennek a lehetőségnek csak csekély az esélye, mégis szívesen visszatérne.

Az orosz pilóta karrierje érdekes fordulatokat vett, kezdve a Toro Rossótól, majd egy év után átigazolva a Red Bull csapatához, ahol 2015-ben Daniel Ricciardo csapattársa lett. Az első közös évüket követően megelőzte az ausztrált, és 2016 elején a Kínai Nagydíjon a dobogón is állhatott. Azonban egy hónappal később, Szocsiban, egy nehezen menő versenyen csak a 15. helyen végzett, ami után elküldték a csapattól. A Red Bull gyorsan Max Verstappent akarta a helyére, aki már az első versenyét, a Spanyol Nagydíjat megnyerte. Kvjat pedig a Toro Rossóban találta magát, a többi pedig már történelem.

A Forma-1 hivatalos honlapjának nyilatkozata szerint Kvjat elmondta, hogy nincs harag a Red Bull döntéshozóival, beleértve Helmut Markót és Franz Tostrát. Nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ha adódik rá esély, újra részt vegyen a Forma-1-ben.

Időnként beszélgetek Helmuthoz, nemrégiben pedig Franzcal is. Most, hogy Franz nyugdíjba vonul, talán sikerül összehozni egy közös síelést vele. Mindenesetre figyelemmel kísérem a Forma-1-et.

Végtére is, bármilyen autót vezetek, mindig benne lesz a Forma-1-es stílusom. A legegyszerűbb lenne számomra visszatérni egy Forma-1-es autóba és ismét a határon vezetni. Persze, ha most visszatérnék, az egy igazi hollywoodi vagy Netflix-szerű történet lenne! De miért ne?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2518302479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása