A McLaren volt az első Formula-1-es csapat, amely bemutatta 2024-es autójának festését!

A McLaren bemutatta a festését, amelyet a 2024-es Forma-1-es szezonban alkalmaz majd a még le nem leplezett MCL38 nevű autóján.

a_mclaren_volt_az_elso_formula-1-es_csapat_amely_bemutatta_2024-es_autojanak_festeset.png

A wokingi csapat változtatott az eddigi bemutatói folyamatán 2024-re, mivel korábban mindig egyidejűleg mutatták be a festést és az új dizájnt. Most azonban előzetesen megmutatták az átalakított borítást, ezzel kis marketinglöketet adva maguknak az uborkaszezon idején, amely hagyományosan februári bemutatókkal veszi kezdetét.

Az MCL38 jelentős hasonlóságot mutat a tavalyi MCL36 festésével, amelyen tavaly kilenc dobogós helyet szereztek. Az újdonságok közé tartozik, hogy több narancssárga található az első szárnyon és hátul, a motor borításán. Az oldaldobozok pedig a tavalyi különleges festésből örököltek átlós vonallal.

A világoskék elemek, amelyek az utóbbi két autón megtalálhatóak voltak, eltűntek, és egy sötétebb árnyalat váltja fel őket, amely hasonlít a DP World logójához, amit korábban használtak. A krómos fényű rajtszámok emlékeztetnek a tavalyi különleges festésre az orrkúpon és a motor borításán.

A csapat bejelentette, hogy a valódi bemutatóra február 14-én kerül sor, és visszatérnek az eredeti számozási rendszerhez, kihagyva az MCL37-et, amely a tavalyi MCL60 után következne.

Zak Brown vezérigazgató a sajtótájékoztatón, ahol a Motorsport.com is jelen volt, kifejtette, hogy a csapat örömmel mutatja be az új autó festését a szezon előtt. A tervezés fontos, és alig várja, hogy februárban versenyeken lássa az autót életre kelni.

Brown további gondolatokat osztott meg az idei szezonról is, és magyarázatot adott arra, miért változtattak a színsémán. Bizakodó a McLaren teljesítményével kapcsolatban, és hangsúlyozta, hogy folyamatos fejlesztések várhatók az év során.

A sajtóközleményben Norris elmondta, hogy izgatottan várja az új szezont, és reméli, hogy folytatni tudják a tavalyi lendületüket. Az új festés a tavalyi különlegességekkel kombinálva remekül néz ki, és biztos abban, hogy a szurkolóknak is tetszeni fog. A csapat keményen dolgozott a szünetben, és alig várja, hogy a MCL38-as autóval versenyezhessen.

A második szezonjára készülő Piastri hozzátette, hogy nagyon tetszik neki az új festés, és alig várja, hogy a McLaren színeiben versenyezhessen a második évében. Keményen fog dolgozni az egész csapattal, hogy további sikereket érjenek el a következő szezon elején.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5418304431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása