A Haas Formula-1 csapata február 2-án prezentálja új versenyautóját a nyilvánosság előtt.

A Haas a 2023-as Forma-1 világbajnokságot utolsó helyen zárta, és a gyenge teljesítmény miatt Günther Steiner, a csapatfőnök is távozott. Ayao Komatsu lett az új csapatvezető, és a csapat célja természetesen az, hogy 2024-ben javítsanak eredményeiken.

A Haas most bejelentette, hogy autójuk bemutatóját február 2-án, 15 órakor tartják, ami előbbi időpont, mint a többi versenycsapatnál. Habár nem közöltek részleteket, valószínű, hogy csak az autó új fényezését mutatják be, és a tényleges autót a nagyközönség csak néhány nappal később láthatja.

Már egy ideje tudható, hogy a Haas tervezi új versenyautójának, a VF-24-nek a dupla bemutatását a február 21-23 közötti kollektív tesztelés előtt.

Az új modell február 11-én debütál először Silverstone-ban, majd két nappal a bahreini teszt előtt újabb 200 km-t tesznek meg vele. A Haas pilótái idén is Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg lesznek.

A 2024-es autó egyértelműen előrelépés magyarázta Ayao Komatsu csapatvezető,de hogy kezdetben elég versenyképes lesz-e az ellenfelekkel szemben?

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3518313587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása