Szafnauer két pilótát fontolgat Verstappen mellett
Szafnauer két pilótát fontolgat Verstappen mellett

Talán nem volt még ilyen izgalmas párosítás egy csapatban, mint Verstappen és Perez, például Alonso és Hamilton rivalizálásának idején a 2000-es évek második felében, amikor mindketten a McLarennél versenyeztek.

szafnauer_ket_pilotat_fontolgat_verstappen_mellett.png

Jelenleg nem nagyon valószínű, hogy Perez helyére más pilótát ültet a Red Bull, de ha mégis megtörténne, Szafnauer két nevet említett, akiket szívesen látna Verstappen társaiként. Az elmozdított csapatfőnök inkább a fiatalok mellett tenné le ...

A Honda közölte, hogy jelenleg a 2026-os motorprojektjükön dolgoznak
A Honda közölte, hogy jelenleg a 2026-os motorprojektjükön dolgoznak

Az utóbbi hat évben a japán márka a Red Bull partnereként tevékenykedett, és komoly sikereket értek el Max Verstappen három bajnoki címével. Azonban 2026-ra az Aston Martin lesz a gyári partnerük.

a_honda_kozolte_hogy_jelenleg_a_2026-os_motorprojektjukon_dolgoznak.png

Mivel az elmúlt években jelentős tapasztalatot szereztek a V6-os belső égésű motor fejlesztésében, a Honda arra az elhatározásra jutott, hogy a közelgő szabályváltozások idején főként az elektromos komponensek fejlesztésére fog összpontosítani.

Ez azért ...

Egy elismert utánpótláscsapat az IndyCar-ba lép
Egy elismert utánpótláscsapat az IndyCar-ba lép

Kedden jelentős bejelentést tett a Prema Racing: 2025-től csatlakoznak az IndyCar mezőnyéhez is!

egy_elismert_utanpotlascsapat_az_indycar-ba_lep.png

Az elsősorban az utánpótlás-sorozatokban elért eredményeiről ismert csapat kétautós alakzatban lép be a tengerentúli bajnokságba, gépeik pedig Chevrolet motorral lesznek felszerelve.

A Prema a Formula-2-ben és a Formula-3-ban is az egyik legkiválóbb és legsikeresebb csapatnak számít, több későbbi F1-es pilóta is náluk versenyzett vagy ért el akár bajnoki ...

Sainz szerint a Ferrari nem fogja utolérni a Red Bullt, amíg nem érkezik az első nagy fejlesztés
Sainz szerint a Ferrari nem fogja utolérni a Red Bullt, amíg nem érkezik az első nagy fejlesztés

Bár az időmérő edzéseken a vörös autók eddig nem tudtak olyan közel kerülni Max Verstappenhez, mint most Ausztráliában, ahol egy ígéretes dupla győzelmet értek el Carlos Sainz első és Charles Leclerc második helye által.

sainz_szerint_a_ferrari_nem_fogja_utolerni_a_red_bullt_amig_nem_erkezik_az_elso_nagy_fejlesztes.png

Ehhez persze hozzájárult, hogy Verstappen korán kiállt fékproblémák miatt, míg Sergio Perez nem tudott kellően versenyképes lenni az előkelőbb pozíciókért.

Sainz elismerően nyilatkozott a Ferrari eredményességéről Melbourne-ben, ...

Az Új Fejtámláktól az Új Padlólemezekig.........
Az Új Fejtámláktól az Új Padlólemezekig.........

Ezért több csapat is új alkatrészekkel érkezett Sanghajba. Az Alpine és a Haas komolyabb fejlesztéseket hoztak, míg a Mercedes, a Williams és az RB csak kisebb módosításokat.

az_uj_fejtamlaktol_az_uj_padlolemezekig_1.png

Mivel csak egy szabadedzés állt rendelkezésükre, minden újdonságnak azonnal működnie kellett, még a sprint és az időmérő közötti módosítások lehetősége ellenére is.

A Mercedes, a Williams és az RB hasonló területen hozott fejlesztéseket, különösen a pilóta fejtámlájának ...

Hülkenberg Kínában felállított egy rossz F1-es rekordot
Hülkenberg Kínában felállított egy rossz F1-es rekordot

A múlt hétvégi kínai verseny volt a Haas versenyzőjének 208. F1-es futama, és mivel eddig még nem sikerült dobogóra állnia, így természetesen futamgyőzelme sincs.

hulkenberg_kinaban_felallitott_egy_rossz_f1-es_rekordot.png

A legtöbb futamot lefutó pilóta pódium nélküli rekordját már jó ideje Hülkenberg tartja, most pedig beállított egy 30 éves másikat.

Kínában Andrea de Cesarisszal együtt ő lett az a versenyző, aki a legtöbb F1-es versenyen indult anélkül, hogy felállhatott volna a pódium legfelső ...

Leclerc Az Egyetlen Fecske és a Szivárvány Spektruma
Leclerc Az Egyetlen Fecske és a Szivárvány Spektruma

Ahogy előre láthattuk, a tavaszi időjárás és a suzukai pálya nem túl kímélő aszfaltja miatt igen változatos stratégiák alakultak ki a vasárnapi Japán Nagydíjon.

leclerc_az_egyetlen_fecske_es_a_szivarvany_spektruma.png

A győztes taktika két kerékcserén alapuló közepes-kemény kombinációban volt sikeres: a dobogósok, Max Verstappen, Sergio Perez és Carlos Sainz mind ezt választották.

Charles Leclerc a negyedik helyen végzett, egyetlen kiállással teljesítette a 53 körös versenyt, ami egyedülálló volt a ...

Verstappen, Hamilton és Schumacher is bekerült a Time magazin TOP100-as .....
Verstappen, Hamilton és Schumacher is bekerült a Time magazin TOP100-as .....

Lehet, hogy nem meglepő, hogy a Time magazin felvette a Red Bull háromszoros bajnokát a 2023-as év 100 legbefolyásosabb személyisége közé, miután a holland versenyző tavaly lenyűgöző dominanciával 19 futamgyőzelmet szerzett, és a sportág csúcsára emelkedett.

verstappen_hamilton_es_schumacher_is_bekerult_a_time_magazin_top100-as.png

Érthető okokból Verstappen hihetetlen teljesítménye miatt az elmúlt években jelentősen megnőtt a ismertsége, és a Time döntése révén ő lett a harmadik Forma-1-es pilóta a történelemben, aki ...

Az Audi egyik versenyzőjének kiléte már ismert
Az Audi egyik versenyzőjének kiléte már ismert

A német Sport1.de, a német Sky és a RacingNews365 egyaránt információi szerint az Audi ajánlatot tett Hülkenbergnek, és úgy tűnik, hogy a Haas versenyzője hamarosan aláírja a szerződést, amelynek értelmében már jövőre csapatot vált, és a Sauberhez kerül.

az_audi_egyik_versenyzojenek_kilete_mar_ismert.png

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, mindenki próbálja titokban tartani a háttérben zajló eseményeket.

A Sport1 szerint azonban május végéig megérkezhet a hivatalos bejelentés. Egyes ...

Alonso bírálja a Mercedes-t
Alonso bírálja a Mercedes-t

Fernando Alonso jövője jelenleg bizonytalan a Formula-1-ben, mivel a 2024-es szezon végén lejár a szerződése az Aston Martinnál. Habár a jelenlegi csapat szeretné megtartani, gyakoriak a pletykák más elit csapatokkal kapcsolatban is, különösen a Mercedesével.

alonso_biralja_a_mercedes-t.png

Alonso azonban hangsúlyozza, hogy először neki kell eldöntenie, hogy egyáltalán továbbra is az F1-ben szeretne-e versenyezni.

Amikor a Japán Nagydíj után megkérdezték, hogy a vasárnapi hatodik helye ...

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása