A Sauber F1 csapatának hatalmas utalása
A Sauber Forma-1 csapata jelentős utalást tett arra, hogy milyen lesz az idei autójuk festése – a bemutatójukra már csak három hetet kell várni.

Február elején kezdődik az autóbemutatók sora a Forma-1-ben, és a Sauber és a Williams fogja megnyitni a sort február 5-én. Így már csak rövid három hetet kell kivárni az első bemutatókat.

a_sauber_f1_csapatanak_hatalmas_utalasa_igy_fest_majd_az_autojuk_a_2024-es_szezonban.png

A Sauber (hivatalos nevén: Stake F1 Team) jelentős utalást tett arra, hogy milyen szín fog dominálni festésükben. A közösségi média posztjukban megosztották, mit várnak a 2024-es évtől, és mit nem. Nem szeretnék, ha valaki nem követné őket, de izgatottan várják, mi vár rájuk 2024-ben.

A neonzöld (amely a festés színére utalhat), Anita Max Wynn (a Stake-nagykövet Drake alteregója), a C44 bemutatása és egy steak emoji (ami a szójátékra utal, hogy a steak kiejtése hasonló a Stake-hez).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7718302125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása