Barcelona meg van győződve arról, hogy a 2026 utáni időszakban is folytatni fogják a Forma-1 versenyek rendezését.

2026 végéig érvényes szerződésünk van, és ahogy Stefano Domenicali maga is kifejezte, szándékunkban áll meghosszabbítani azt. Ennek érdekében folyamatban vannak a tárgyalások, már egy jó ideje, azonban a saját tempónkat követjük annak érdekében, hogy a Forma-1 hosszú távon is továbbra is népszerű maradjon Katalóniában.

barcelona.png

A Forma-1 és Katalónia kapcsolatát kizárólag a két fél határozza meg, és nincs olyan tényező, ami sürgetné vagy nyomást gyakorolna ránk a tárgyalások gyorsítása érdekében. Az kialakult pozitív és kiváló kapcsolatunk évek óta fennáll.

Stefano Domenicali elhintette annak a lehetőségét, hogy Barcelona és Madrid egyszerre szerepeljenek a bajnokságban, de Torrent nem aggódik emiatt.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy modernizáljuk a pályát és a létesítményeket, és teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a kiváló versenyek rendezése mellett. 2024-ben ismét itt leszünk, és a kapcsolatunk kiváló, sőt, mondhatom, hogy kitűnő.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9218311329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása