A Bokszutcai problémákat kitartóan megoldja a második borzalmas kerékcsere után

A Sauber csapat a 2024-es szezonban nem az erős tempójával tűnt ki, hanem inkább két rendkívül hosszú kerékcserével.

a_bokszutcai_problemakat_kitartoan_megoldja_a_masodik_borzalmas_kerekcsere_utan.png

Természetesen próbálnak véget vetni ezeknek a hibáknak, ezért keményen dolgoznak a megoldáson.

Bahreinben Valtteri Bottas több mint 50 másodpercig állt a második kerékcseréjénél, míg Csou Kuan-jü nagyjából 25 másodpercet veszített Dzsiddában. Mindkét esetben ugyanaz volt a probléma: a kerékagy menetével volt gond.

Csou Kuan-jü az egyik négy versenyző közül volt, aki Szaúd-Arábiában nem jött be a biztonsági autó belépésekor, hanem inkább meghosszabbította az első etapját.

Amikor azonban eljött a bokszba állás ideje, Csou jó úton volt afelé, hogy a 11. helyen zárjon, de végül ez nem sikerült az elrontott csere miatt.

Alessandro Alunni Bravi csapatmegbízott megerősítette, hogy a Sauber keményen dolgozik a probléma megoldásán.

Fontos kiemelni, hogy ez nem a csapat vagy a szerelők hibája, ők remek munkát végeznek – mondta az olasz a Motorsport.com-nak.

Tudjuk, hogy van egy probléma, amely ugyanaz volt Valtteri autóján Bahreinben és Csounál Szaúd-Arábiában. Kivizsgáltuk a helyzetet, és azon vagyunk, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk.

Felülvizsgáljuk az érintett elemeket, hogy a következő futamokon ne forduljon elő ilyesmi.

Annak érdekében, hogy idén gyorsabb kerékcseréket végezhessenek, az istálló néhány változtatást hajtott végre, de lehet, hogy ezek okozzák a nehézségeket.

Új felszerelésünk van, és az alkatrészeket is újraterveztük.

Nyilvánvalóan van valami, amit javítani kell. Szeretnénk gyors és zökkenőmentes bokszkiállásokat, természetesen hibák nélkül.

Kritikus a helyzet, mivel az előző két versenyen ezzel a problémával szembesültünk.

Nem engedhetjük meg magunknak ezt, mert az autóban benne van a potenciál, hogy a pontokért harcoljunk vele. Bahreinben és Dzsiddában viszont elszalasztottuk ezt a lehetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2618352683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása