A Forma-2 vezetője szerint az RB-nél fiatal versenyzőket kellene ültetni az autókba

Isack Hadjar, a Forma-2 jelenlegi éllovasa úgy véli, hogy nem véletlenül létezik a Red Bullnál egy B csapat, amelynek a fiatalok támogatása lenne a feladata.

a_forma-2_vezetoje_szerint_az_rb-nel_fiatal_versenyzoket_kellene_ultetni_az_autokba.png

Eközben Tom Coronel azt javasolja, hogy Daniel Ricciardót ideje nyugdíjazni.

Daniel Ricciardo helyzete finoman szólva sem könnyű, és nagy valószínűséggel az idény végén búcsút inthet az F1-nek, mivel Helmut Marko továbbra is a fiatalok előtérbe helyezését tartja fontosnak az RB-nél.

Bár az ausztrálnak volt néhány emlékezetes versenye, általánosságban nem tudta megváltani a világot Peter Bayer csapatával.

Tom Coronel, a holland autóversenyző, a Formule 1 magazinnak adott interjújában úgy vélekedett, hogy nem kellene újabb lehetőségeket adni Ricciardónak, aki szerinte már rég nem az a szint, ahol lennie kellene. Ricciardo 2.0, aki tanult a hibáiból, és így tovább – ez szép történet.

De egyszerűen már nem képes ugyanezt teljesíteni, mint korábban. Nem volt sikeres a McLarennél, nem volt sikeres az Alpha Taurinál, és soha többé nem lesz sikeres.

Őszintének kell lennie önmagához. Nagyszerű kommentátor vagy elemző lehetne a motorsport világában, mivel vicces, humorérzéke van, és jól kezeli a dolgokat. Folytathatná ezt, de hagyja abba a Forma-1-et.

„Egy juniorcsapatnál amúgy sincs semmi keresnivalója. A Forma-1 a világ 20 legjobb versenyzőjének való, és ő már régóta nem tartozik ebbe a körbe” – zárta le gondolatait Coronel, aki tehát idő előtt nyugdíjazná az ausztrált.

Ricciardo nem olyan régen kijelentette, hogy az RB már rég nem juniorcsapat, különben ő maga mondaná azt, hogy befejezi a versenyzést náluk.

Ezzel némileg ellentmond a Forma-2 éllovasa, Hadjar, aki kemény üzenetet küldött a Forma-1-es ausztrálnak. Ha létezik junior és B csapat, annak oka van – utalt Hadjar az RB helyzetére. „És most jól látjuk, mi történik, a versenyzői piac nagyon ingadozó. Az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy minden hétvégén teljesítek.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6618470383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása